Totalul afișărilor de pagină

joi, 3 mai 2012

Cata barbarie


Cum poate exista atata cruzime in sufletele omenilor? e o intrebare care mi-o pun foarte des!De ce ? Sa va povestesc
Mergeam spre satul bunicilor mei si am ramas scocata cand am vazut un caine legat de copac dar nu legat normal doar de gat....era efecriv prins cu o sarma cun sunt legati prizonierii de jur imprejur...I-am zis tatalui meu sa opreasca.....Poate se mai putea face ceva !Da de unde era deja mort si intrase in putrefactie...OAmeni buni deschideti ochii daca acei caini care ii omorati cu barbarie ar putea avea aceleasi abilitati locomotorii ca si noi voi ce credeti ca ne-ar face?
 

4 comentarii:

  1. Ce crezi tu ca ti-ar face acel caine daca ar fi liber ? Chiar crezi ca aia sunt ingerasi ? Poate ar trebui sa mergi o zi la Spitalul de Boli INfectioase sa vezi cati oameni muscati vin acolo si cati dintre ei or sa iti spuna ca au fost muscati aiurea, fara sa fi facut nik cainelui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si lucrurl asta are o explicatie dragul meu...Nu e vina cainelui ca l-a muscat ci a altei persoane care l-a agresat atunci cand l-a intalnit si el gandinduse ca l-ar putea ataca din nou l-a muscat

    RăspundețiȘtergere
  3. Fata mea ... am vazut caini muscant in timp ce erau mangaiati. Sau cand omul pur si simplu trecea pelanga el, fara nici un semn de agresiune. !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta e nu e vina mea ....dar nici chiar asa

    RăspundețiȘtergere