Totalul afișărilor de pagină

joi, 8 martie 2012

Viata asta

Moama,,,,Deci prea tare frate ...Deci de la un "conducator" de grup o ajuns frate o fiinta plina de regrete..si de ce din cauza orgoliului ca no doar ea era cea mai tare nu:))...Hai ca ma face sa rad
Desi inca nu imi dau seama cum pana mea am suportat-o atat plus diferenta destul de mare intre noi dar ce dracu ma sa ma las eu condusa de o pustooaica stai putin am si eu conceptiile mele despre viata.Acum in jurul meu s-au adunat majoritatea "prietenilor" ei fara sa misc eu un deget.
Eu am viata mea ,persoane importante de care sa ma ocup am o  relatie stabila pot zice de ce sa ma intrereseze pe mine viata (citez) TARFEI aleia ca parca asa zicea de actualele persoane din jurul meu.
Ii mai si trimite mesaj unei tipe care sta cu mine ca...Nu mai sta cu aia ca ai sa ajungi ca ei  dar ce pula mea am frate...din cate stiu nu sunt o drogata,nu is o curva ...mda ocazional fumez si beau dar nu consider asta un viciu ,ceva de care sa fiu dependenta.....Desi am si eu partile mele proaste dar nu le expun cu nerusinare cum fac altii ..Cineva zicea m-am saturat de ipocrizia ei...mare dreptate avea ..Eu am o vorba ....Da dusmanilor resturile tale ca te va distruge cu ajutorul lor ....
De acum o sa incep sa o distrug cu tot ce mi-a lasat....Avertismentul e doar inceputul(stiu ca ma contrazic dar mi-a facut prea mult rau asa ca ..)

Un comentariu:

  1. Diplomatia iubire ... ai uitat ?
    Trateaza-ti dusmanii dimplomatic si se vor aseza singuri in genunchi. Nu e nevoie sa devii tu perverssa cu ei. Adica... nu lua exemplele celor din jur. Ca o sa ajungi la fel de rece ca ei.

    RăspundețiȘtergere